Apple Airpods 2 met korting

De Apple AirPods Pro 2 zijn de nieuwste draadloze oordopjes van Apple, ontworpen voor muziekliefhebbers, sporters en iedereen die op zoek is naar een premium luisterervaring. In dit artikel bespreken we voor wie de AirPods Pro 2 geschikt zijn, de voordelen en nadelen, waar je ze kunt kopen en hoe je de Airpods 2 met korting kunt krijgen. We sluiten af met de veelgestelde vragen over de AirPods Pro 2.

Voor wie zijn de AirPods Pro 2 geschikt?

De AirPods Pro 2 zijn geschikt voor een breed scala aan gebruikers:

 1. Muziekliefhebbers – Met hun hoogwaardige geluidskwaliteit en ruisonderdrukking zijn de AirPods Pro 2 perfect voor mensen die graag naar muziek luisteren zonder afleiding.
 2. Sporters – Dankzij het water- en zweetbestendige ontwerp en de stevige pasvorm zijn de AirPods Pro 2 ideaal voor sporters die tijdens hun training naar muziek willen luisteren.
 3. Pendelaars – De ruisonderdrukking en het compacte ontwerp maken de AirPods Pro 2 perfect voor mensen die veel reizen en onderweg willen genieten van hun favoriete muziek of podcasts.
 4. Apple fans – Als je al geïnvesteerd hebt in het Apple-ecosysteem, dan zijn de AirPods Pro 2 een geweldige aanvulling op je collectie. Ze werken naadloos samen met andere Apple-apparaten, zoals de iPhone, iPad en MacBook.

Voordelen van de AirPods Pro 2

 1. Actieve ruisonderdrukking – De AirPods Pro 2 maken gebruik van geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie om storende achtergrondgeluiden te verminderen, zodat je je volledig kunt concentreren op je muziek.
 2. Transparantiemodus – Met één tik kun je overschakelen naar de transparantiemodus, waardoor je omgevingsgeluiden kunt horen voor extra veiligheid en bewustzijn.
 3. Adaptieve EQ – De AirPods Pro 2 passen automatisch de geluidskwaliteit aan op basis van de vorm van je oren, wat zorgt voor een gepersonaliseerde luisterervaring.
 4. Verbeterde batterijduur – Met een langere batterijduur in vergelijking met de originele AirPods Pro, kunnen de AirPods Pro 2 tot 6 uur muziek afspelen en tot 24 uur met de oplaadcase.
 5. Spatwater- en zweetbestendig – Het IPX4-ontwerp maakt de AirPods Pro 2 bestand tegen water en zweet, waardoor ze geschikt zijn voor sporten en andere activiteiten.

Nadelen van de AirPods Pro 2

 1. Prijs – De AirPods Pro 2 zijn vrij prijzig in vergelijking met andere draadloze oordopjes op de markt.
 2. Beperkte aanpasbaarheid – Hoewel de AirPods Pro 2 worden geleverd met drie verschillende maten oordopjes, kunnen sommige gebruikers het moeilijk vinden om een perfecte pasvorm te krijgen.

Waar kun je de AirPods Pro 2 kopen?

De AirPods Pro 2 zijn verkrijgbaar bij diverse retailers, waaronder:

 • De officiële Apple Store (online en fysieke winkels)
 • Grote elektronicawinkels zoals MediaMarkt, Coolblue en Bol.com
 • Geselecteerde telecomwinkels bij aanschaf van een nieuwe iPhone

AirPods Pro 2 met korting

Om de AirPods Pro 2 met korting te kopen, kun je:

 1. Wachten op speciale aanbiedingen of kortingsacties bij grote retailers.
 2. Profiteren van studentenkortingen bij de Apple Store (indien van toepassing).
 3. Overwegen om een refurbished model aan te schaffen bij een betrouwbare leverancier.

Veelgestelde vragen over de AirPods Pro 2

Vraag: Zijn de AirPods Pro 2 compatibel met Android-apparaten? Antwoord: Ja, hoewel de AirPods Pro 2 het beste werken met Apple-apparaten, kunnen ze ook worden gebruikt met Android-smartphones via Bluetooth. Houd er echter rekening mee dat sommige functies, zoals automatische apparaatoverschakeling, mogelijk niet beschikbaar zijn op Android-apparaten.

Vraag: Hoe lang duurt het om de AirPods Pro 2 volledig op te laden? Antwoord: Het opladen van de AirPods Pro 2 duurt ongeveer een uur in de oplaadcase. De case zelf kan worden opgeladen via een Lightning-kabel of draadloos met een Qi-gecertificeerde oplader.

Vraag: Kan ik de ruisonderdrukking uitschakelen op de AirPods Pro 2? Antwoord: Ja, je kunt de actieve ruisonderdrukking uitschakelen door over te schakelen naar de transparantiemodus of door beide functies uit te schakelen in de instellingen van je gekoppelde Apple-apparaat.

Samenvattend zijn de Apple AirPods Pro 2 een uitstekende keuze voor muz