Beste Airpods

Als je op zoek bent naar manieren om je muziek en podcastervaringen te verbeteren, dan zijn de Apple AirPods een geweldige optie. Met hun kleine maar veelzijdige functies kunnen ze je luisterervaring naar het hoogste niveau brengen. Ze hebben een superieur geluid met indrukwekkende diepte en helderheid, comfortabele oorbedekking en meerdere draadloze connectiviteitopties. Bovendien zijn ze compatibel met alle Apple-apparaten en bieden ze urenlang draadloos luisterplezier. Kortom, als je op zoek bent naar de beste AirPods van Apple om je audio-ervaring te verbeteren, ben je aan het juiste adres!

Beste Airpods van dit moment

De Airpods Pro 2 zijn de beste draadloze oordoppen op de markt. Dankzij de geavanceerde noice-cancelling, transparantiemodus en superieure geluidskwaliteit bieden ze een buitengewoon akoestische ervaring waarmee je helemaal opgaat in je favoriete muziek, audio of video’s.

Airpods 2 Pro prijzen / bestellen >

Apple Airpods vergelijken

ProductTypeNoice cancellingAccuduurOntdek meer
Apple AirPods Pro 2In earJa6 uurMeer info
Apple AirPods 3EarbudsNee6 uurMeer info
Apple AirPods MaxOver earJa20uMeer info

Welke Airpods zijn er?

De Apple AirPods zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten. Ondertussen zijn er al 6 varianten beschikbaar. De eerste Airpods werden voor het eerst gelanceerd in 2016. Maar bij Apple staan ze niet stil en hebben ze al heel wat verbeteringen voorzien voor hun draadloze oordoppen.

  • Apple Airpods
  • Apple Airpods 2
  • Apple Airpods 3
  • Apple Airpods Pro
  • Apple Airpods Pro 2
  • Apple Airpods Max

Zijn de Apple Airpods het waard?

Absoluut! De Apple AirPods zijn een uitstekende keuze als je op zoek bent naar manieren om je audiovisuele ervaring te verbeteren. Ze bieden een breed scala aan functies, van superieure geluidskwaliteit tot comfortabele oorbedekking en meerdere draadloze connectiviteitopties. Bovendien bieden ze lange batterijduur en beschikbaarheid voor meerdere apparaten, waardoor ze de perfecte accessoire zijn voor elke gebruiker die op zoek is naar een betere audio-ervaring.

Beste AirPods met noice cancelling

Er zijn 3 Airpods met noice cancelling: Airpods Pro, Airpods Pro 2, Airpods Max. De beste AirPods met noice cancelling zijn de Airpods Pro 2. De nieuwste versie Airpods Pro beschikt over de nieuwe H2 chip die voor een nog hogere geluidskwaliteit zorgt, betere noice cancelling en een stabiele connectie.

Kan je de Airpods gebruiken met Android?

Ja, de Apple AirPods kunnen worden gebruikt met apparaten die draadloos Bluetooth aan boord hebben, waaronder Android-apparaten. Alle AirPods-modellen hebben de afstandsbedieningsfunctie om muziek te spelen en te pauzeren via een knop op de oortelefoon.

Plaats een reactie