Beste cadeau voor 3 jarige

Een geschenk voor een 3-jarige kan moeilijk te vinden zijn, maar er zijn veel opties die vermakelijk en educatief zijn. Denk bijvoorbeeld aan een loopfiets, puzzels of bouwstenen, speelgoed dat de fantasie prikkelt zoals poppen of figuren, spelletjes die communicatie en sociale vaardigheden aanmoedigen zoals memory, leerzame boekjes met afbeeldingen en kleurrijke plaatjes, enzovoorts.

Beste open ended speelgoed voor 3 jarige

Speelgoed dat creativiteit, verbeelding en open ended denken bevordert is een geweldige manier om een 3-jarige meer te laten ontdekken. Er zijn verschillende opties die u kunt overwegen. Denk bijvoorbeeld aan verstoppertje spelen met cadeaupapier/dekens, taalspellen voor 3-jarigen zoals I Spy of Alphabet Race, kleuren van de regenboog, constructiespelletjes zoals Lego of Blokken bouwen, knutselspullen zoals dichtbundels en plakboeken, kinder puzzels, enzovoorts.

  • Lego basis doos
  • Stapelstenen
  • Moes Play

Welk speelgoed geef je aan een 3 jarige?

Er zijn veel verschillende soorten speelgoed die geschikt zijn voor 3-jarigen. Denk bijvoorbeeld aan loopfietsen, knuffels en ander kneedbaar speelgoed, educatief puzzelspelletjes zoals Memory of Counting Bears, bouwsetjes zoals Lego of K’nex, verhalenspelletjes om de fantasie te prikkelen zoals Candyland of Chutes and Ladders, muziekinstrumenten zoals xylofoon of klokkenspel, afbeeldingsboeken met plaatjes en tekst om de taalervaring te verbeteren.