Beste laptop tot 800 euro

Er zijn veel laptopmodellen die binnen een begroting van 800 euro vallen maar het is belangrijk om te weten welke functies je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je de beste laptop voor jouw behoeften kiest.

Als eerste moet je op zoek naar de beste processor. Intel Core i5-processors zijn vaak een goede keuze en bieden meer dan genoeg vermogen voor dagelijks gebruik. Je kunt ook kiezen voor een proces van AMD als je meer potentie nodig hebt.

Vervolgens moet je nadenken over het schermtype. Als het gaat om mobiel werken, is een 13 of 14-inch scherm meestal de beste keuze. Als je liever films kijkt of afbeeldingen bewerkt, moet je een groter 15-inch tot 17-inch scherm overwegen met hoge resolutie en heldere kleuren.

Verder moet je letten op de hoeveelheid werkgeheugen en opslagruimte die aanwezig is in de laptop. 8GB RAM is ideaal voor multi-tasking terwijl 256GB SSD opslagruimte zo veel mogelijk opslagcapaciteit biedt.

Tot slot, let op compatible connectiviteitsopties vanuit uw laptop zoals USB Type A, HDMI, Bluetooth 4.0 etc., waardoor u toegang krijgt tot externe randapparatuur zoals muizen, toetsenborden en andere gadgets.

Hoe kies je de beste laptop?