Beste wasmachine met stoomfunctie

Als je op zoek bent naar de beste wasmachine, dan is een wasmachine met stoomfunctie een van de beste opties. Met deze technologie kunt u kleding en andere stoffen verfrissen en er als nieuw uitzien zonder dat u ze wast. Deze type wasmachines zijn tegenwoordiger zeer populair. Meer en meer merken bieden dan ook een wasmachine met stoomfunctie aan. Maar wat is nu de beste wasmachine met stoomfunctie? We zochten het voor je uit!

5 beste wasmachines met stoomfunctie

  • Samsung WW90T636ALH Autodose
  • LG GC3V70852 TurboWash 39
  • Whirlpool FFB 8469 BV BE
  • AEG LR73CW86 ProSteam
  • LG GC3V70951A Turbowash

Voordelen wasmachine met stoomfunctie

Wasmachines met stoomfunctie bieden een aantal voordelen voor het verzorgen van je kleding. Ten eerste helpt de stoomtechnologie om stof en allergenen uit uw kleding te verwijderen, wat betekent dat ze hygiënischer zijn dan wasmachines zonder stoomfunctie. Daarnaast zijn er ook voordelen als het gaat om het verminderen van kreuken in delicaat textiel zoals wol, vezels of andere stoffen. Door de stoombehandeling is dit minder gevoelig voor kreukels. Bovendien kan de warmte van de stoomtechnologie diepgaand vlekken verminderen, waardoor je kleding er als nieuw uitziet.

Welke merken bieden een stoomfunctie aan?

Tegenwoordig vind je een stoomfunctie op heel veel verschillende wasmachines. De beste merken zijn onder andere AEG met ProSteam, Samsung, Whirlpool & Miele. Wil je een goede wasmachine kopen? Bekijk dan bovenaan deze pagina wat de beste wasmachines zijn met stoomfunctie.